Olit ehkä aikaisemmin suntuubin sivuilla, päätin hieman uudistaa sivua. Käytän suntuubissa joitakin asioita mm viekut löytyy sieltä. http://www.mw.suntuubi.com/?cat=1 (Magic World)

Tervetuloa noitien, keijujen ja ihmisten kouluun! Halutatko oppia epänormaaleita asioita vai onko sinulla jo kenties joku erityinen taito? Silloin olet tullut aivan oikeaan paikkaan! Koulussa ei pahemmin ole kokeita, osa opettajista pitää vain testejä. Numerot tulevat enemmin tunnilla olon ja aktiiviisuuden mukaan. Seuraava lukuvuosi alkaa 17.8.09! Jos haluat liittyä siirry henkilökunta osioon.
-Emm, koulun rehtori

Magic Worldin koulu, Magic school on hieman kartanomaisempi kuin monet muut noitakoulut. (ainakin sisäpuolelta)Tietenkin koulusta huomaa näitä noitakoulun tavallisia piirteitä, kuten torneja. Voisi sanoa että koulumme on sekoitus kartanosta ja linnasta. Koulussa on A, B ja C siipi, kaksi tornia, suuri ruokasali (jossa ilmouituksetkin yleensä ilmoitetaan) suuret luokka tilat, paljon rappusia sekä pitkiä käytäviä isoine ikkunoineen. Koulumme on vuodelta 1887 ja silloin tämä oli vain noitakoulu. Nytten tämä on sitten myös keijuille tarkoitettu koulu. Koulu on piilossa ulkopuolisilta, sitä ei näe kuin harvat ja valitut.
Koulun ovet aukeavat joka päivä kuudelta ja menevät kiinni klo 22.00. Koulu on suljettu lomilla ja viikonloppuisin, mutta tarpeen tullen sinne kyllä pääsee. Silloin voi käydä, vaikka käydä kotona kunhan kukaan ulkopuolinen ei saa tietää voimistasi.
   Magic Worldi on pieni kylä, jonne kulkuneuvo on vain juna, mutta monet tulevat erinlaisten porttien kauttakin. Kauppa löytyy kylästä, hieman sivussa koulusta, rahana toimii liira. Sekä metsä, jonne ei kellään ole mitään asiaa, monet ovat joutuneet siellä kirouksen uhriksi. Se miten juuri Sinä tänne löydät tiesi on arvoitus. Usein jatkavat oppilaat tulevat lomiltaan junalla. Monille valituille lähetämme kirjeen, jos hän haluaisi vaikka tulla Magic Worldin kouluun opiskelemaan. Kouluun saapuessa me kolme rehtoria olemme yleensä vastassa, mutta joskus olen itsekin ollut vain ottamassa oppilaat vastaan.
  
Jokaiselle on huone jossa on suuri ikkuna ulos (jossa verho), sänky, vaatteiden säilytys kaappi, lamppu, muutama matto, hyllyjä ja pieni pöytä. Joskus voi olla jotain erikoisempaa, riippuen onko huone 2-3 oppilaan vai yhden. Myös oman talon saa halutessaan koulun läheisyydestä.
Kun oppilas suortittaa hyvin lukion viimeisen luokan saa hän vuoden loputtua päähänsä tälläisen:

1249819824_img-d41d8cd98f00b204e9800998e Y-työ: http://www.vardockcollege.suntuubi.com/?cat=1